Perkara penting untuk membeli pen Ballpoint

- Dec 25, 2018-

1. lanjutan pen Ballpoint mempunyai cap dagangan yang jelas gred dan markah model mengenai kes pen, dan terdapat juga jelas gred, tarikh pengeluaran dan penanda "Da" ("Da" tanda adalah gabungan huruf pertama pinyin Cina perkataan dua fail) pada ekor refill.

2. mesti dilengkapi dengan tiub logam refill, pen Ketua manik mesti menggunakan dijalan karbida-tungsten karbida bola manik, prestasi bertulis adalah lebih baik daripada pen ballpoint yang Agung, perfusion menggunakan dakwat teras pen mesti menggunakan pengeluaran fixed-point 424 dakwat biru tulen dan 322 dakwat hitam. Dua jenis dakwat, dengan kelebihan tahan Berjemur, Ai-resapan.

Dengan dua jenis dakwat perfusion teras ballpoint pen, boleh digunakan untuk menulis fail (termasuk refill tiub plastik, tetapi warna tiub mesti menggunakan tiub kuning cahaya).

3. dalam pembungkusan barangan, terdapat gred cap dagangan, model, pengeluaran loji nama, asal dan Sijil pemeriksaan kualiti dan lain-lain tanda-tanda, markah. Barang-barang palsu dan kurang bermutu, refill dakwat tidak diluluskan oleh Arkib Negara dakwat fail, teras pen ada mark "DA" tiada, ada tiada gred cap dagangan, model, nama kilang, asal-usul, dengan asing penyeludupan ke refill tidak berlesen, dipasang ke dalam satu diimport pen ballpoint maju.